Šola tonske tehnike - Informativni dan - Šola tonske tehnike

Šola tonske tehnike – Informativni dan

INFORMATIVNI DAN JE USPEŠNO ZAKLJUČEN, ZATO VAS VSE VABIMO K VPISU. V KOLIKOR SE INFORMATIVNEGA DNE NISTE UDELEŽILI IN IMATE VPRAŠANJE PRED VPISOM, NAS LAHKO KONTAKTIRATE NA 040 166 979 ALI PREKO KONTAKTNEGA FORMULARJA, ALI PA SE KAR DIREKTNO VPIŠETE NA ŠOLANJE. ZARADI VELIKEGA ZANIMANJA VAS PROSIMO, DA OPRAVITE PRIJAVO V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU!

Zaradi velikega zanimanja in povpraševanja za Šolo tonske tehnike, smo se odločili, da za vas izvedemo informativni dan, kjer se boste lahko podrobneje seznalili o poteku šolanja in vsebini programov Tonske tehnike 1 in Tonske tehnike 2. Naš mentor Danilo Ženko vam bo na skupnem srečanju na voljo za vsa vaša vprašanja, ki jih imate glede šolanja in možnostih delovanja v poklicih kot so: tonski mojster, producent, oblikovalec zvoka, ozvočevalec... v našem in tujem glasbenem prostoru. Po želji boste lahko opravili tudi takojšenj vpis v šolo tonske tehnike in si zagotovili svoj sedež v razredu mojstra Ženka.

Informativni dan pred začetkom šolanja

KDAJ?

ponedeljek, 2. februar, ob 19.00h

KJE?

​Glasbena šola B.A.S.E. Maribor

(Cesta XIV. divizije 73A, Maribor)

Zaradi omejenega števila udeležencev vas prosimo, da se za udeležbo na informativni dan predhodno prijavite z izpoljnenim spodnjim obrazcem.

*Prijava na informativni dan je brezplačna in vas ne obvezuje k vpisu.

 
Zanima me:
Ime
Priimek
Email *
Telefon
Starost
Opišite vaše izkušnje:

SI ŽELITE BREZPLAČNO OGLEDATI PROCES MIKSA POP-ROCK SKLADBE?

Danilo Ženko s pomočjo digitalne mešalne mize v 18 minutah prikaže kako se zmiksa skladba Zorana Predina S totega konca. Obdelava 32-kanalnega studijskega posnetka, brez kompikacij, v najkrajšem času! Oglej si najnujnejše zakonitosti dobrega miksa!

 
 
Prosimo delite našo stran
>