Šola tonske tehnike 2 - B.A.S.E.
 

ŠOLA TONSKE TEHNIKE 2

 

Izšolajte se v profesionalnega tonskega tehnika in producenta ...

 
Tečaj oz. Šola tonske tehnike 2  je primerna za vse, ki so uspešno zaključili program Tonska tehnika 1.
 

MENTOR

Vaš mentor bo Danilo Ženko, vrhunski producent, tonski tehnik, glasbenik in pedagog, ki je redno aktiven na slovenski in tuji glasbeni sceni.

VEČ INFORMACIJ

F.A.Q.

Oglejte si najpogosteje postavljena vprašanja glede tehničnih in programskih zahtev, predznanja, diplomi in poklicni prihodnosti…

VEČ INFORMACIJ

NAKUP OPREME

Preko naše spletne trgovine, nudimo vsem našim učencem ugodnost nakupa studijske in ostale glasbene opreme, po znižanih cenah.

VEČ INFORMACIJ

Pregled učnega načrta - šola tonske tehnike 2

Pregled in nadgradnja celotnega teoretičnega znanja iz prvega dela

Obdelava in miks večkanalnih posnetkov z uporabo vse razpoložljive opreme


Obdelava stereo posnetkov in mastering

Asistenca na snemanjih in koncertih

Postavitev in umerjanje ozvočenja, izvedba ozvočenja koncerta

Snemanje in miks koncerta klasične glasbe, večkanalno in MS


Izdelava radijskega spota

Sinhronizacija kratkega filma

Pred zaključkom šolanja boste imeli zaključni teoretični izpit, praktični izpit in samostojni izdelek po dogovoru z mentorjem.

Simon,učenec

Za šolo tonske tehnike sem izvedel čisto po naključju. Med obiskom koncerta na glavnem odru Festivala LENT, sem slišal organizatorje dogogodka, kako se pogovarjajo o toncih in njihovem delu. Spomnim se, da je bilo rečeno nekaj v smislu: "Ti nič ne skrbi saj je Ženko gori". Ker se tudi sam z ozvočenjem ukvarjam amatersko in vem kakšno "škodo" lahko na tako velikem koncertu naredi tonec, mi ni dala miru njihova brezbrižnost. Takoj ko sem lahko, sem se izmuznil do prostora, kjer so tonski mojstri in spregovoril z Danilom Ženkom nekaj besed. Po končanem tečaju tonske tehnike razumem zakaj so bili organizatorji tako prepričani, da bo na koncertu z zvokom, vse v redu. Zdaj lahko rečem, da je moj prijatelj Danilo res človek na mestu z znanjem in izkušnjami, ki jih je resnično drugje težko pridobiti.

SI ŽELITE BREZPLAČNO OGLEDATI PROCES MIKSA POP-ROCK SKLADBE?

Danilo Ženko s pomočjo digitalne mešalne mize v 18 minutah prikaže kako se zmiksa skladba Zorana Predina S totega konca. Obdelava 32-kanalnega studijskega posnetka, brez komplikacij, v najkrajšem času! Oglej si najnujnejše zakonitosti dobrega miksa!

Kaj so naše prednosti?

  • Učili se boste pod mentorstvom Danila Ženka, enega najboljših in priznanih producentov in tonskih tehnikov v Sloveniji.
  • Za razliko od drugih tečajev, ki se osredotočijo večinoma na pop-rock produkcijo, naš tečaj TT zajema vse glasbene zvrsti in zasedbe, jazz (combo+big band), klasika (komorni in simfonični orkester), etno, pevski zbori… Trg v Sloveniji je namreč premajhen, da bi se lahko specializiral zgolj na eno zvrst.
  • Naš tečaj je tudi eden izmed cenovno najugodnejših tečajev tonske tehnike pri nas, zato lahko z zagotovostjo trdimo, da boste za svoj vložek, pri nas pridobili in "odnesli" največ znanja in izkušenj.


Borutučenec

Obiska šole tonske tehnike sem se že pred pričetkom tako veselil, da so me domači mirili, saj so menili, da bom na začetku neprijetno presenečen. S tonsko tehniko se namreč ukvarjam že od malih nog in imam na tem področju že kar nekaj znanja in izkušenj. Kako zelo so se zmotili in kako zelo vesel sem bil, ko se je vse skupaj začelo. Moram priznati, da sem bil tudi malo potrt, saj sem zase menil, da že kar nekaj vem in tečaj me je hitro postavil na realna tla. Znanje in izkušnje, ki jih učitelj Ženko prenaša na svoje učence so res neprecenljive. Razliko v mojem znanju so opazili tudi v klubu, kjer ozvočujem prireditve in koncerte, sprejemam pa tudi veliko več pohval zadovoljnih bandov, ki pri nas nastopajo.

 

KAJ BOSTE TOREJ PREJELI OB ŠOLANJU PRI NAS:


  • 4 - mesečno šolanje.
  • Tedenski tečaj po 4 učne ure.
  • 64 učnih ur.
  • Spričevalo o opravljenem šolanju.
  • Telefonsko pomoč mentorja med in po končanem šolanju.
  • Stalni popust ob nakupovanju studijske opreme in opreme za ozvočevanje.
 

100% Jamstvo Zadovoljstva

Če v 14 dneh ugotovite, da šolanje ni za vas, se lahko izpišete in povrnili vam bomo celotno šolnino. Preizkusite nas, ne bo vam žal!

 

'' Če ste resnično prepričani, da si želite vidnega napredka in postati del elitnega kroga tonskih mostrov, bodite odločni in se nam pridružite še danes. Postanite vidni! ''

 
Prosimo delite našo stran
>